Skip to main content

Studierett

Studierett

Som student kan man møte på mange juridiske problemstillinger hver eneste dag. Noen av dem er helt spesielle for studenter, sånn som for eksempel fuskesaker i forbindelse med eksamen, skikkethetsvurderinger, godkjenning av utenlandsk utdanning, avslag på lån og stipend osv.

Andre problemstillinger kan være mer generelle, men på områder hvor studenter er ekstra utsatt, sånn som for eksempel i utleieforhold, arbeidstvister osv.

Advokatfirmaet Auxilium har spesialisert seg på å bistå studenter i både offentlige og private tvister. Di har derfor opprettet tjenesten «Studieadvokatene», som har et spesielt fokus på de mange problemstillinger du som student kan møte. Vi i Studieadvokatene har lang erfaring med de ulike rettslige områdene som gjelder for studenter, og vil kunne gi deg som student en helt unik oppfølging fra start til slutt. En av våre medarbeidere har i tillegg sittet i alle de fire nasjonale nemndene som behandler klagesaker for studenter, og har derfor opparbeidet seg en unik kompetanse innenfor studieretten. Hos oss garanterer vi unik og tilpasset oppfølging fra første samtale og frem til saken er endelig avgjort.

Du kan lese mer om Studieadvokatene og de ulike delene av studieretten her.

«  Ta kontakt  »

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.