Ali Reza Afshar

Advokat MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 92802924

Medlem av Advokatforeningen
Medlem av Forsvarergruppen

Advokat Ali Reza Afshar

Ali Reza Afshar har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

Han leverte masteroppgave i april 2015 om lojalitetsprinsippet i NF-standardkontrakter innenfor olje- og gassbransjen. Før dette har han opparbeidet seg en solid og variert erfaring fra næringslivet.
Etter studiene begynte han som advokatfullmektig med hovedvekt på sivilrettslige spørsmål. I 2016 begynte han å jobbe i Advokat Henjum AS. Der jobbet han i hovedsak med strafferett, utlendingssaker, arbeidsrett og saker som er omfattet at fri rettshjelps ordningen. I 2019 startet han Advokatfirmaet Auxilium AS.

Afshar snakker flytende farsi (persisk), og forstår dari.
Han arbeider med mange ulike typer saker, herunder blant annet arbeidsrett, barnevern, barnefordeling, familie- og arvesaker, straffesaker, utlendingsrett, bevillinger og avtaler.

Afshar er også registret fotball agent (FIFA) og er foreleser i fagene kjøps og avtalerett på Jusutdanning.

Afshar kan nås på telefon 92 80 29 24 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fagområder


Estée Haugen Emami

Advokat MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 93022354

Medlem av Advokatforeningen
Medlem av Forsvarergruppen

Advokat Estée Haugen Emami

Advokat Emami har mastergrad i rettsvitenskap.

Hun skrev masteroppgave om partsrettigheter i barnevernssaker ved Universitetet i Oslo våren 2014. Etter studiene arbeidet Emami som advokatfullmektig og senere advokat i advokatfirmaet Familiens Advokat. Der arbeidet hun hovedsakelig innenfor området familierett og barnevern. I 2019 startet Emami advokatfirmaet Audiri AS.

Advokat Emami har bistått i flere saker mot kommunen med gode resultater. Dette har vært saker om for eksempel omsorgsovertakelse, akuttplassering og samvær. Emami har også bistått og prosedert i en rekke saker etter barneloven. Dette har blant annet vært saker der foreldrene har vært uenige om bosted, samvær eller foreldreansvar for felles barn. Også i disse sakene har Emami oppnådd svært gode resultater for sine klienter. Emami har omfattende erfaring med å bistå foreldre med å bli enige om en oversiktlig avtale om samvær og bosted for felles barn.

Emami arbeider med mange ulike typer saker, herunder barnevern, barnefordelig, familie- og arvesaker og straffesaker.

Advokat Emami kan nås på telefon 93 02 23 54 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Fagområder


Ruben Haugland

Advokatfullmektig MNA

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Mobil: +47 924 67 837

Medlem av Advokatforeningen
Medlem av Forsvarergruppen

Advokatfullmektig Ruben Haugland

Ruben Haugland har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitet i Oslo. Han leverte masteroppgave i november 2020, om hensynet til barnets beste i vurderingen av studenters skikkethet for utdanningen. Ved siden av studiene har Haugland sittet som medlem i en lang rekke nasjonale klagenemnder, og hatt flere studentpolitiske verv.

Haugland har også en bachelorgrad i Statsvitenskap fra Universitetet i Agder. Etter studiene har Haugland jobbet to år som leder av Studentorganisasjonen i Agder, og han har blant annet sittet i både Landsstyret og Sentralstyret til Norsk Studentorganisasjon. Han har også sittet i en lang rekke nasjonale råd og utvalg.

Haugland jobber med forvaltningsrett, markedsrett, arbeidsrett, erstatningsrett, NAV-saker, utlendingsrett og familie- og barnerett. I tillegg tar han oppdrag som forsvarer og bistandsadvokat.

Fagområder

«  Ta kontakt  »

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© Advokatfirmaet Auxilium AS. Alle rettigheter reservert.

Personvernerklæring

Webutvikling av 9co Webdesign.